Цигаркові гільзи для тютюну FRUTTA CHERRY (Вишня)

85 

Немає в наявності

Опис

Цигаркові гільзи для тютюну FRUTTA з ароматизатором “Вишня” це відмінний варіант для тих, хто хоче урізноманітнити звичний процес куріння. Гільзи для сигарет торгового бренду FRUTTA мають безперечну перевагу в вкусопередачи перед гільзами з звичайним ароматизованим фільтром, а також володіють більш високими стандартами якості перед звичайними гільзами для сигарет (що тягне за собою відповідне ціноутворення). Більш глибоку передачу смаку забезпечує захована в зоні фільтра капсула з рідким ароматизатором “Вишня”, яка зберігає рідина свіжою і концентрованої до самого моменту використання сигаретної гільзи для тютюну FRUTTA. Навпаки гільзи з ароматизованим фільтром не можуть утримати стабільний рівень ароматизації через вивітрювання, і чим довше вони лежать, чекаючи свого використання, тим слабкіше їх аромат і смак. Щоб насолодитися ароматом з тютюнового диму і вишні, перед початком куріння потрібно натиснути на фільтр у зазначеній зоні до характерного клацання, який просигналізує розрив капсули і відповідно, поширення вишневого ароматизатора по фільтру.
З технічної сторони цигаркові гільзи для тютюну FRUTTA з ароматизатором “Вишня” відповідають стандартам класичної сигарети і відповідно мають наступні параметри: довжина – 85 мм, діаметр – 8 мм, довжина фільтра – 20 мм. Запаковані цигаркові гільзи для тютюну FRUTTA у пачки по 100 штук.
Підвівши підсумки, можна сказати, що якщо ви шукайте нові відчуття від звичного заняття, то цигаркові гільзи для тютюну FRUTTA нададуть вам таку можливість в найкращому вигляді, оскільки лінійка цієї продукції має на сьогодні 8 видів даної продукції з різними відтінками смаків.

Додаткова інформація

Країна