Сигаретні гільзи для забивання тютюну Korona в блоках по 200 шт.

60 

Немає в наявності

Артикул: 1146110078 Категорія:

Опис

Порожні сигаретні гільзи Korona використовують для створення індивідуальних сигарет. Сигаретні гільзи нескладно наповнити тютюном, на допомогу прийде спеціальна машинка для набиття. Можливе залежно від Ваших уподобань придбати варіант ручний або автоматично машинки.
Гільзи для тютюну Korona дають можливість під час створення сигарети вибрати міцність, смак і аромат, регулюючи самостійно ці параметри, спираючись на свої переваги. Головна перевага використання такого методу полягає в тому, що у Вас з’явилася можливість проконтролювати якість наповнення сигарети. Такий варіант сигарет безумовно відрізняється від заводських за своїми характеристиками в кращий бік.
Під час купівлі сигаретних гільз Korona зверніть увагу на вибір типу фільтра. Є вугільний фільтр або звичайний. Вугільний фільтр затримує в собі велику кількість смол і шкідливих речовин. Країна виготовлення сигаретних гільз Korona — Польща.

Розглянемо переваги гільз для сигарет Korona:
– можна набити тютюну на всіх різновидах машинок і верстатів;
– шви гільзи чудово проклеєні, що під час вивільнення гарантує Вам брак стороннього смаку;
– низька вартість сигаретних гільз Korona;
— економічні, завдяки низькій собівартості кінцевого продукту.
— висока якість паперу, тонка, добре палає, підійде для поціновувачів смаку тютюну. Водночас папір щільний і не рветься під час набиття тютюном, підійде для щільнішого та швидшого забивання;
– різний варіант фасування (100, 200, 500, 1000 штук);
– широкий асортимент за кольором, смаком, довжиною гільзи;
– немає браку в гільзах для сигарет Korona;
— паковання зручне, щільне. Це дає змогу під час доставляння акуратно зберегти вміст.

Korona дуже популярна польська марка сигаретних гільз, вона вирізняється високою якістю за недорогою ціною. В асортименті представлені чорні, білі, класичні, Slim, з малюнком, з ментолом загалом на будь-який смак і колір.

Зупинившись на сигаретних гільзах Korona Ви вибираєте якість.

Додаткова інформація

Країна