Цигаркові гільзи Dark Horse Black (Чорні) в блоках по 200 шт.

70 

Артикул: 1191482498 Категорія:

Опис

Пропозиція, представлене онлайн магазином “Перекур”, надає цигаркові гільзи Dark Horse Black найвищої якості. Продукти, які ми пропонуємо, стильні і ретельно виготовлені. Наші товари дуже різноманітні, тому кожен покупець знайде щось на свій смак.

Переваги цигаркових гільз Dark Horse Black

У нашому магазині є стильні гільзи Dark Horse Black з золотим кільцем. Компоненти для створення сигарет, наявні в нашому магазині, покращують не тільки їх зовнішній вигляд, але і смак. Інші переваги і характеристики Dark Horse Black:

● Завдяки витонченому чорному кольору гільзи та золотого “поясу” на фільтрі, готова сигарета виглядає дуже дорого.

● Зовнішній вигляд гільзи краще, ніж у 99% фабричної продукції.

● У коробці ймовірність бракованих гільз зведена до мінімуму.

● Неформально стильний дизайн.

● Форма сигаретної гільзи стандартна.

● При правильній забиванні гільзи не рвуться.

● Відмінний варіант для курців, які хочуть підкреслити свій стиль і виділитися з натовпу.

● Упаковані в тематичну чорну картонну коробку.

● Кількість штук: 200.

● Країна виробник: Польща.

З будь самокрутной сигаретою ви будете виглядати шикарно. Адже продукт зроблений власними руками і це вже додає якийсь шарм процесу куріння. А гільзи для сигарет Dark Horse Black підкреслять імідж власника. Захоплені погляди у бік курця гарантовані.

Де купити гільзи Dark Horse Black?

Пропоновані в нашому магазині цигаркові гільзи високої якості, але за прийнятною ціною. Зайдіть на головну сторінку сайту і подивіться, чи зможете ви знайти продукт, який відповідає вашим потребам. Цигаркові гільзи Dark Horse Black є важливим елементом в процесі виготовлення сигарет. Широкий асортимент, наданий нами в інтернет-магазині “Перекур”, є гарантією того, що ми задовольнимо смаки кожного. Сигарети ручної роботи є способом більш дешевого варіанту куріння, але і в цьому випадку варто подбати про своїх уподобаннях і насолодитися хорошим смаком сигарет.

Краща якість продукту – зробіть свою власну сигарету з нашими гільзами і насолоджуйтесь моментом.

Асортимент магазину переповнений тільки високоякісними сигаретними гільзами, які виготовляються з кращої сировини і кращих матеріалів. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені покупкою сигаретных гільзи Dark Horse Black і будь-якого іншого товару з онлайн магазину “Перекур”.

Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо у вас є які-небудь питання з приводу замовлення або товарних позицій.

Додаткова інформація

Країна