Гільзи для сигарет Gama в блоках по 1000 шт

200 

Артикул: 1231220376 Категорія:

Опис

Гільзи для сигарет Gama

Протягом багатьох років бренд Gama спеціалізується на виробництві цигаркових гільз і аксесуарів для самокруток. Компанія Gama особливо уважна і спеціалізується на виробництві виробів, які гарантують високі стандарти якості.

Польська компанія працює через людські ресурси і постійне навчання, щоб поліпшити весь асортимент.

Вона також прагне зробити світ насолоди саморобними сигаретами дешевим і захоплюючим. Асортимент гільзи для сигарет Gama дуже широкий, щоб задовольнити всі потреби завзятих курців. Гільзи всіх форматів і розмірів, широке виробництво тютюнових машин та інших аксесуарів для паління означає, що Gama знаходиться на ринку з широким спектром продуктів, які забезпечують дуже високу якість.

Цигаркові гільзи Gama – для справжніх цінителів і любителів світу самокруток.

Переваги гільз для сигарет Gama

Gama – досить популярна дешева альтернатива звичайній сигареті. Її дешевизна не повинна лякати новачків у світі самокруток. Адже досвідчені споживачі знають, що ціна не означає погане якість. Вартість цигаркових гільз Gama не змусить обмежувати бюджет, при цьому компанія відрізняється відмінним рівнем якості. Інші достоїнства гільз:

● Зроблені з високоякісних матеріалів, які забезпечують міцність і надійність в процесі експлуатації.

● Підходять для набивання будь тютюнової машинкою.

● Змінюють смак і запах тютюну в кращу сторону, відкриваючи його справжній смак.

● Не відрізняється від звичайної сигарети за зовнішнім виглядом, а за якістю перевершує її.

● Розмір: стандарт (84 мм).

● Країна виробник Польща.

Де купити гільзи для самокруток Gama

Весь ассортимент доступен на главной странице торговой площадки табачных продуктов “Перекур”, где покупатель найдет многие из наиболее часто используемых товаров. Среди них есть популярные товары многих брендов, которые на нашем сайте вы можете найти по самой низкой цене в Интернете. Если хотите купить гильзы для сигарет Gama, оформите заказ прямо сейчас и в течение нескольких дней товар уже будет в ваших руках!

Ви можете комбінувати гільзи з іншими виробниками. На сайті магазину “Перекур” ви знайдете повний асортимент цигаркових гільз, від тонких Slim – гільз, і до цигаркових гільз з ароматизованим або вугільним фільтром. Можете додати всі необхідні тютюнові продукти, у тому числі аксесуари, які будуть відправлені однією посилкою.

Протягом тривалого періоду онлайн магазин “Перекур” уважно ставиться до потреб своїх клієнтів, і абсолютно позитивні відгуки роблять покупку простою і безпечною.

Додаткова інформація

Країна