Ароматизатор для тютюну JACKS AROMA зі смаком МАЛИНА

180 

Немає в наявності

Артикул: 1683416338 Категорія:

Опис

Ароматизатор для тютюну JACKS AROMA зі смаком МАЛИНА

 

 Зустрічайте смачну новинку на сайті інтернет магазину «Перекур» для любителів ягідного смаку в димі. Ароматизатор для тютюну зі смаком малини додасть яскравих відчуттів і зробить ваше паління смачніше. 

 

  Якщо ви прийняли рішення купити ароматизатор для тютюну, але ще не визначились який смак обрати, то краще взяти декілька смаків і обрати для себе улюблений. Або аромати можна змішувати і створювати власні неповторні смаки.

 

Як користуватися ароматизатором 

для тютюну?

 

  Технологія змішування тютюну з ароматизатором насправді дуже проста. Все що потрібно, це: 

 

  • Підготувати улюбленний тютюн, підсушити його (якщо потрібно);

  • Розкласти тонким шаром на тацю (прослідкуйте, щоб поверхня була суха);

  • Внести декілька крапель ароматизатора і добре змішати тютюн;

  • Далі потрібно перемістити тютюн в контейнер з щільною кришкою або навіть в звичайну скляну банку;

  • Залишити тютюн на 3-24 години (помішуючи кожні 2-3 години);

  • Для перевірки насиченості смаку треба зробити одну пробну цигарку;

  • Коли вам підійде смак, тоді можна розгортати тютюн і робити цигарки (ароматизація може проходити як 3 години або 10, так і 24 години, для кожного індивідуально).

 

 Варто зауважити, що одного флакону ароматизатора вистачить на 5 кг тютюну. 

 

Який тютюн обрати для ароматизації?

 

  Для ароматизації можна купити тютюн будь-якої марки і міцності. Все абсолютно індивідуально. Ви можете взяти тютюн, який використовували до цього. Тобто зовсім не обов’язково купувати якийсь «спеціальний» тютюн для ароматизації, такого просто не існує. 

 

  Все що ви змінюєте в своєму палінні – це смак. Все інше залишається незмінним. Тютюновий ароматизатор зі смаком малини додасть приємного і солодкого смаку сигаретам. Можна міксувати з іншими смаками і створити справжній «ягідний бум».

 

Що потрібно, щоб почати робити саморобні сигарети?

 

  Ви новачок в сфері саморобного паління і не знаєте з чого почати? Не хвилюйтесь, ми допоможемо вам обрати все необхідне. 

 

 Все що вам потрібно – це купити машинку для саморобних сигарет, тютюн, гільзи для самокруток (виглядають як пусті цигарки), а також, якщо ви любите різні смаки, потрібно купити ароматизатор для тютюну або обрати гільзи з капсулами. Всі ці товари доступні в нашому інтернет-магазині «Перекур». Перейшовши на головну сторінку сайту, ви зможете придбати необхідні продукти. 

 

  Якщо у вас залишились питання, зв’яжіться по одному з номерів телефону, які вказані на сайті. Наш фахівець відповість на всі ваші запитання і надасть професійну консультацію.

 

 Дякуєм, що обрали «Перекур»!

Додаткова інформація

Країна