Ароматизатор для тютюну JACKS AROMA зі смаком ГУАВА АНАНАС

180 

Немає в наявності

Артикул: 1683934100 Категорія:

Опис

Ароматизатор для тютюну JACKS AROMA зі смаком ГУАВА АНАНАС

 

  Любите ароматні сигарети? Тоді фруктові ароматизатори для сигарет саме для вас! Завдяки їм ви надасте кожній своїй суміші неповторний смак. Ми продаємо різні фруктові ароматизатори для тютюну – в нашому магазині ви знайдете такі аромати як: вишня, шоколад, лимон, яблуко, малина та ін. Також ми пропонуємо спробувати високоякісний ароматизатор тютюну Jacks Aroma зі смаком гуави та ананасу. 

 

Детальніше про смак

 

  Якщо ви любите солодкий та незвичайний смак в цигарках, то ароматизатор для тютюну Джекс Арома зі смаком гуави та ананасу якраз для вас. З першою тягою відкривається тропічний, солодкий, але ненав’язливий смак. Великим плюсом є те, що смак ананас з гуавою майже унікальний, його не зустрінеш в звичних магазинних цигарках. Такий мікс сподобається справжнім цінувачам і «гурманам» в палінні. 

 

Як використовувати ароматизатори для тютюну?

 

    Інструкція з використання ароматизаторів доволі проста і не потребує великих зусиль. Все що потрібно, це:

 

  • Сушений тютюн розкласти на рівній, сухій поверхні (краще на таці, щоб тютюн не розсипався по столу);

  • Внести декілька крапель ароматизатору (не додавайте занадто багато аромату, бо легко можна переборщити);

  • Розпушити і перемішати тютюн;

  • Загорнути в фольгу або помістити у посуд з щільною кришкою (звичайно, треба прослідкувати щоб посуд, який ви використовуєте, був ідеально сухим);

  • Процес ароматизації триватиме від 2 до 24 годин (в залежності від того, наскільки насиченим ви хочете смак);

  • Щоб зрозуміти чи підходить вам смак, робіть одну пробну цигарку (якщо смак вам підходить, то тютюн можна розгортати, якщо ні, то продовжіть процес ароматизації до тих пір, поки смак стане для вас довершеним);

 

 Примітки:

*Для ароматизації можна використовувати тютюн будь-якої марки. Не існує якогось «спеціального» тютюну для ароматизації. Просто оберіть ваш улюбленний і додайте в нього смак.

**Однієі пляшечки ароматизатора вистачить на 5 кг тютюну.

 

 В інтернет-магазині «Перекур» можна купити ароматизатори для тютюну з різними смаками, а також багато інших аксесуарів для виготовлення домашніх сигарет (гільзи, машинки ручні і електронні, тютюн та ін.).

 

  Запрошуємо ознайомитись з нашим асортиментом на головній сторінці сайту! Якщо у вас виникнуть запитання, наші співробітники з радістю проконсультують вас і допоможуть підібрати тютюнові аксесуари, які найкраще відповідають вашим потребам.