Ароматизатор для тютюну Smoks зі смаком Кави (30 мл)

180 

Немає в наявності

Артикул: 1705991500 Категорія:

Опис

Ароматизатор для тютюну Smoks зі смаком Кави (30 мл)

 

  В сучасному світі набагато більше людей тягнеться до саморобних сигарет. Домашнє виробництво просте (для новачків здається складним, ми знаємо), але водночас дуже «ситне». Тобто ви можете «насититись» однією цигаркою і не хотіти палити ще декілька годин, через якісний тютюн. Тому багато курців з певного моменту починають сприймати це як одне зі своїх хобі. Домашня обробка дозволяє, перш за все, повністю налаштувати смак і аромат даної сигарети на свій смак, адже класичний смак часто набридає і тому не задовольняє курців. 

 

  Якщо ви хочете отримати свій улюблений запах і смак, майте на увазі, що для досягнення досконалості знадобиться деякий час і що це метод проб і помилок. Тобто ароматизатор для тютюну недостатньо просто купити, треба ще навчитись ним користуватись (інструкцію як правильно використовувати ароматизатор для тютюну шукайте нижче). До того моменту, як ви досягнете ідеального смаку для себе, доведеться ароматизувати тютюн декілька разів. 

 

Як правильно ароматизувати тютюн: інструкція з використання

  Ароматизатори для тютюну з різними смаками – це готові спеціальні аромати, які легко можна придбати в магазині «Перекур» З їх використанням тютюн може набути іншого смаку та запаху менш ніж за дві години.

 

  Використовувати цей тип продукту надзвичайно легко, адже тут найважливіше рівномірно розкласти тютюн на рівній поверхні, а потім сприснути його, перемішати та дочекатися досягнення бажаного ефекту. Краще помістити тютюн в контейнер з щільною кришкою або використати фольгу. Залишити так його на 2 або 24 години, краще кожні 2 години перевіряти ступінь ароматизації, роблячи одну пробну цигарку.

 

  У продажу можна зустріти досить інтенсивні ароматизатори, які ще називають «соусами», їх слід змішувати з водою 1:1, а також готові ароматизатори. Головне при їх використанні — дотримуватися помірності в додаванні їх до тютюну, оскільки ви легко можете переборщити і повністю зіпсувати смак.

 

Детальніше про смак

 

  Ароматизатор для тютюну зі смаком кави надає цигаркам неймовірного смаку. Солодкий, трішки п’янкий смак відкривається вже з першою тягою. Аромат навколо курця сподобається навіть тим, хто не палить. 

 

  Замовити ароматизатор для тютюну з ароматом кави та інші товари для самокруток можна в нашому інтернет-магазині «Перекур». Наші спеціалісти допоможуть вам оформити покупку та допомогти з вибором, якщо є така потреба.

 

 Дякую за довіру!

Додаткова інформація

Країна